Puterea minții

 


Puterea minții



Puterea minții îți poate schimba întreaga viață, aveți grijă ce gândiți.

Folosește Puterea Minții și a Emoțiilor tale pentru a te bucura de starea de bine, de o viață sănătoasă emoțional, fizic și mental.

Gândurile ne influențează starea sufletească. Tot ce gândim suntem azi. Încercați să fiți pe frecvența pozitivă și schimbați-vă modul de a gândi și veți vedea cum întreaga viață se va schimba în bine. Dacă gândești negativ vei atrage lucruri rele și situați neplăcute în viața ta, iar dacă gândești pozitiv vei atrage lucuri bune, oameni care sunt pe aceeași frecvență cu tine. Universul îți dă tot ce îți dorești trebuie doar să știi cum să îi ceri. "Mens sana in corpore sano" este o maximă în limba latină și înseamnă ,,Corpul sănătos este produsul unei minţi sănătoase''. Trebuie să ne păstrăm mintea sănătoasă pentru a a avea un corp sănătos. Universul lucrează în favoarea ta tu trebuie să ai încredere și să fi pe frecvența pozitivă vei obtine tot ce îți dorești la momentul potrivit, iar atunci când ceri ceva și îți dorești așa mult să obții acel lucru trebui să mulțumești și să te bucuri de el ca și cum l-ai primit deja și să fi recunoscător pentru tot ceea ce ai.

Într-o zi am descoperit o carte din bliblioteca fratelui meu, el mi-a recomandat să o citesc, o recomand și eu să o citiți vă v-a schimba viața, s-a făcut și un documentar după carte. Cartea se numește ,,The Secret ‘’ – Secretul scrisă de Rhonda Byrne. De cele mai multe ori, lucrurile devin realitate după ce noi le gândim. În momentul în care putem să ne imaginăm că suntem capabili să facem un anumit lucru, acel lucru devine realitate atunci când noi l-am facut. Ceea ce gândim, influențează fiecare lucru pe care îl facem.

,,Această carte este pentru sufletul dumneavoastră. Fie ca Secretul să vă aducă iubire și bucurie întregi dumneavoastră vieți''. Din această carte, veți învăța cum să folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră :

👉 obținerea banilor

👉 păstrarea și redobândirea sănătății

👉 relațiile interumane

👉 fericirea și orice interacțiune pe care o aveți în această lume;

Bob Proctor ,,Secretul vă dă tot ce vă doriți : fericire, sănătate și bunăstare.’’

Dr. Joe Vitale ,, Puteți avea, puteți face sau puteți fi oricine doriți’’

John Assaraf ,, Puteți avea orice alegeți, indiferent de dimensiune’’

În ce fel de casă vă doriți să trăiți? Vreți să fiți milionar? Ce fel de afacere doriți să desfășurați? Doriți să aveți mai mult succes? Ce doriți de fapt? Ce vreți de la viață? Unde vreți să ajungeți?

Michael Bernard Beckwith -,, Am văzut multe minuni care au avut loc în viețile oamenilor. Minuni financiare, minuni în domeniul vindecării unor boli fizice sau mentale, în obținerea armoniei în relațiile umane.’’ Toate acestea s-au întâmplat datorită științei de a aplica Secretul – Jack Canfield. Poate ați stat și v-ați întrebat vreo dată ,,Care este Secretul? ‘’ Care este drumul spre fericire? Cum pot să obțin tot ce îmi doresc? Nu v-ați gândit niciodată că puteți ajunge unde vă doriți și că puteți obține tot ce vă doriți dacă aveți o minte sănătoasă și dacă vă schimbați modul de a gândi. Dacă nu v-ați mai gândi doar la necazuri și la cum să trec peste această problemă, mai bine v-ați gândi care sunt soluțile cele mai simple de a rezolva aceea problemă. Toate lucurile se întâmplă cu un motiv și noi trebuie să fim atenți la gândurile noastre, iar dacă un gând negru ne întunecă mintea să avem curajul să-l putem alunga și să revenim pe frecvența potrivită a gândurilor, pe frecvența pozitivă, nu lăsa-ți ca gândurile rele să vă influențeze viața.

Bob Proctor (filozof, scriitor și instructor personal) spune în cartea The Secret -Secretul cum a început să înțeleagă acest Secret.

,,Noi toți lucrăm cu o singură putere infinită. Toți ne călăuzim după aceleași legi. Legile naturale ale universului sunt atât de exacte încât putem construi fără dificultate chiar și nave spațiale, putem trimite oameni pe Lună și putem calcula momentul aterizării cu precizie de o fracțiune de secundă. Oriunde ne-am afla- în India, Australia, Noua Zeelandă, Londra, Toronto, Montreal sau New York- toți lucrăm cu o singură putere. Cu o singură Lege. Este legea atracției!

Secretul este legea atracției!

Orice intervine în viață, dumneavoastră sunteți cel care manifestă atracția. Și toate sunt atrase datorită imaginilor pe care le aveți în minte. Este vorba de ceea ce gândiți.

Orice vă vine în gând atrageți către dumneavoastră.

,,Orice gând al dumneavoastră este un lucru real o forță’’

Cei mai mari învățători care au trait vreodată ne-au spus că legea atracției este cea mai puternică lege din Univers. Poeți cum ar fi William Shakespeare, Robert Browning și William Blake au transpuns acest adevăr în poezie. Muzicieni ca Ludwig van Beethoven l-au exrpimat în muzica lor. Mari gânditori printre care Socrate, Platon, Ralph Waldo Emerson, Pitagora, Sir Francis Bacon, Sir Isaac Newton, Johann Wolfgang von Goethe și Victor Hugo l-au împărtășit prin învățăturile și prin scrierile lor. Numele lor au devenit nemuritoare și existența lor legendară a străbătut secolele. Legea atracției a existat de la începuturile timpului. A fost dintodeauna și va fi întotdeauna. Este legea care determină ordinea deplină a universului, orice moment și orice întâmplare din viața dumneavoastră. Vreți să fiți un simplu muritor? Sau vreți să deveniți nemuritor? Vreți să lăsați ceva în urma voastră? Sau vreți doar să fiți un simplu muritor care merge în fiecare zi la lucru doar pentru a obține bani și pentru a se întreține. Dacă vă doriți să fiți nemuritori și ca oameni să își amintească de voi lăsa-ți ceva în urma voastră, Crează, fi cine vrei să fi, doreșteți mai mult, cere și ți se va da, învață să primești, arta pe care tu o creezi va rămâne vie și după moarte, fă din viața ta o capodoperă. Fă loc în mintea ta doar gândurilor bune, îndepărtează-le pe cele rele. Ai grijă ce gândești cu puterea minții poți atrage tot ce vrei : poți atrage iubire, bani, lucruri pe care le dorești, evenimente plăcute dar și neplăcute, persoane care sunt pe aceeași frecvență ca tine, poți întâlni persoana care ți-o dorești, poți locui în casa în care ai visat să o ai, poți avea familia care ți-o dorești, poți ajunge oriunde vrei în lume, poți călători unde vrei, tu ești creatorul proriei tale vieți, tu ești stăpânul gândurilor tale așa că ai grijă ce gândești. Universul îți dă tot ce dorești el lucrează în favoarea ta de fiecare data când tu îi ceri asta, trebuie doar să crezi, să mulțumești și să fi recunoscător pentru tot ce ți-a oferit, alungă orice gând rău care îți blochează mintea și nu lăsa să îți afecteze starea de spirit sau sănătatea mintală.

John Assaraf - ,, Pentru mine, cea mai simplă cale de a vedea legea atracției este să mă gândesc la mine ca la un magnet, știind că un magnet atrage ‘’. Sunteți cel mai puternic magnet din univers! Aveți în dumneavoastră o putere magnetică mai puternică decât orice pe lume și această putere magnetică inepuizabilă este emisă prin intermediul gândurilor.

Bob Doyle ,, Legea atracției spune că lucurile asemănătoare se atrag și deci, atunci când gândim ceva, atragem gânduri asemănătoare către noi. Iată căteva exemple, prin care s-ar putea să fi experimentat legea atracției în viața dumneavoastră.

Ați început vreo data să vă gândiți la ceva în legătură cu care nu erați fericiți și, cu cât vă gândeați mai mult, cu atât lucurile păreau să merg mai rău? S-a întâmplat așa pentru că , dacă păstrați mai mult timp un gând, legea atracției vă aduce imediat alte gânduri asemănătoare. În câteva minute, atât de multe gânduri nefericite s-au îndreptat spre dumneavoastră, încât situația părea să se înrăutățească.

Bob Proctor ,, Vizualizați-vă că trăiți în belșug și veți atrage belșugul. Procedeul funcționează întotdeauna cu orice persoană. Pe măsură ce vă gândiți că trăiți în belșug, vă hotărâți viața, cu putere și în mod coștient, prin legea atracției. Dar atunci apare cea mai evidentă și mai stânjenitoare întrebare :

,,De ce nu trăiește fiecare din noi viața visurilor sale? ‘’

John Assaraf

Iată în ce constă problema. Cei mai mulți omenii se găndesc la ceea ce nu vor să li se întâmple și se întreabă de ce tocmai asta li se întâmplă mereu și mereu. Singurul motiv pentru care oamenii nu au ceea ce își doresc este că se gândesc mai mult la ceea ce nu vor decât la ceea ce vor. Ascultați-vă gândurile și ascultați cuvintele pe care le spuneți. Nu vă mai gândiți la ceea ce nu vreți să aveți, nu vă mai gândiți dacă mă duc într-o excursie și fac acciedent sau dacă pățesc ceva, dacă gândiți așa nu o să vă mai trăiți viața, ocoliți lucurile rele, ignorațile și așa nu se vor întâmpla, pentru că tot ce gândești atragi.

Bob Doyle – Legea atracției este o lege a naturii. Este impersonală și nu face distincție între lucurile bune și cele rele. Primește gândurile dumneavoastră și refecltă înapoi acele gânduri ca experințe de viață. Legea atracției vă redă pur și simplu tot ceea ce gândiți.

Atunci când folosiți exrpesii negative, iată ce primiți, conform legii atracției:

,,Nu vreau să vărs ceva pe hainele astea, nu vreau să le pătez.’’

,,Vreau să vărs ceva pe hainele astea și vreau să pătez și alte lucruri’’

,,Nu vreau ca acești pantofi să-mi facă bătături’’

,,Vreau să-mi facă bătături pantofii’’

,,Nu vreau să răcesc, nu vreau să iau răceală’’

,,Vreau să iau răceală și vreau să iau și altele’’

,,Nu vreau să mă cert’’

,,Vreau să mă cert în continuare’’

Legea atracției acționează întotdeauna, indiferent dacă credeți sau nu credeți în ea, dacă o înțelegeți sau nu. Legea atracției este legea creației. Specialiștii în fizică cuantică ne spun că întregul Univers a apărut din gândire! Vă creați viața prin propriile gânduri și prin legea atracției și fiecare persoană face la fel.

Cum să folosim Secretul?

Sunteți un creator și este ușor să creezi folosind legea atracției.

Pasul 1

Cereți

Primul pas este să Cereți. Faceți o comandă Universului, da-ți-i ordin. Înștiințați Universul despre ceea ce vreți. Universul răspunde găndurilor dumneavoastră.

Bob Proctor

Ce vreți în mod real? Luați loc și scrieți ce vreți pe o coală de hârtie. Scrieți la timpul prezent. Puteți să scrieți: ,,Sunt atât de fericit, de recunoscător acum pentru că…. ‘’ Și apoi explicați cum vreți să vă fie viața, în fiecare domeniu al ei.’’

Nu trebuie să cereți de mai multe ori. Cereți doar o data. Este exact cum ați comanda dintr-un catalog.

Pasul 2

Credeți

Pasul al doilea este să credeți. ,,Credeți că deja vă aparține. Aveți ceea ce îmi place să numesc o credință fermă Credința în lumea nevăzută.’’ – Lisa Nichols

• Trebuie să credeți că ați primit deja ceea ce ați cerut. Trebuie să știți că ceea ce doriți este al dumneavoastră din clipa în care ați cerut.

Pasul 3

Primiți

Pasul al treilea și ultimul din acest process este să primiți. Începeți să vă simțiți minunat. Închipuiți-vă cum vă veți simți atunci când va sosi ceea ce ați cerut. Simțiți acum. Lisa Nichols

O cale rapidă de a vă acorda pe aceeași frecvență este să vă spuneți:

,,Primesc acum. Primesc toate lucrurile bune în viața mea, acum.

,,Primesc (complectați dorința dumneavoastră) acum.’’ Și simțiți. Simțiți ca și cum ați fi primit. -Michael Bernard Beckwith

Rezumat :

• Asemenea Duhului chemat de Aladdin, legea atracției ne îndeplinește orice poruncă.

• Procesul Creației vă ajută să creați ceea ce doriți cu trei pași simpli:

1) Cereți

2) Credeți

3) Primiți

• A cere Universului ceea ce doriți este o ocazie de a vă lămuri ce vreți.

• A crede înseamnă să acționați, să vorbiți și să gândiți ca și cum ați fi primit deja ceea ce ați cerut. Atunci când emiteți frecvența specific receptării, legea atracției mobilizează oamenii, evenimentele și circumstanțele pentru ca dumneavoastră să primiți ceea ce doriți.

• Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriți.

• A începe cu lucuri mici, cum ar fi o ceașcă de cafea ori cu locuri de parcare, este o cale ușoară de a aplica legea atracției în tot ceea ce faceți.

• Creați-vă anticipat fiecare zi, gândindu-vă la felul în care vreți să se desfășoare și astfel vă veți crea în mod premeditar întreaga viață.

Voi ce vă doriți? Aveți grijă de gândurile voastre? Încercați să faceți acest exercițiu și veți vedea că puteți obține tot ce vă doriți, primiți tot ce vreți. Voi sunteți fericiți? Voi continuați să luptați pentru visele voastre chiar dacă cineva a spus că nu veți reuși? Sau un gând negativ va făcut să renuntați la acel vis? Credeți că nu veți reuși să deveniți mai bun?

Alungați toate gândurile rele și urate din mintea voastră și treceți pe frecvența pozitivă a gândurilor veți vedea cum vi se va schimba întreaga viață. Eu sunt fericită. Voi sunteți fericiți? Vorbiți mereu la prezent și veți obține tot ce vreți. Sunt fericită că trăiesc, că văd, că vorbesc, sunt fericită că am o familie care mă iubește, sunt fericită pentru că am tot ce îmi doresc, sunt fericită pentru că sunt apreciată pentru ceea ce scriu, sunt fericită pentru că exist și pentru că există în viața mea persoane bune și care mă iubesc și îmi dau curaj și putere să merg mai departe. Sunt ceea ce vreau să fiu. Am ajuns unde vreau am obșinut tot ce îmi doresc. Cu puterea minții și cu gândurile poți muta munți, credința te va ajuta să obții ceea ce îți dorești. Nu te îndoi de visul tău. Trăiește, simte.

Voi sunteți fericiți? Sunteți pe frecvența potrivită?

În încheiere aș vrea să vă mulțumesc pentru că existați și pentru că îmi urmăriți pagina, însemană mult pentru mine asta. Vă mulțumesc chiar dacă sunteți un număr mai mic de persoane, dar sunteți speciali. Fiecare om e special și unic în felul lui. Vă doresc o zi frumoasă și minunată.

Aveți grijă de mintea voastră, păstrati-vă mintea sănătoasă. Sper să vă placă articolul pe care l-am scris.

O zi frumoasă în continuare!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Selfie - Marcel Vișa

Dracula Burger

Ipostaze Savu Popa