Adrian Cristian Țuțu primul câștigător de la Românii au talent

 

Adrian Cristian Țuțu, primul câștigător de la Românii au talent




,, Arta purifică sufletul de praful vieții de fiecare zi. ‘’ Pablo Picasso

Artiștii ne dau aripi și ne ajută să ne deconectăm din acest univers. Ei ne hrănesc cu arta lor sufletul și ne îndrumă să nu renunțăm la visele noastre. 

Orice vis se îndeplinește doar dacă lupți și nu renunți indiferent ce spune lumea că nu vei reuși nu o asculta, dacă îți dorești ceva din toată inima și ești pasionat vei reuși să îți vezi visul îndeplinit. 





Dragi cititori vă mai amintiți cine a câștigat primul sezon de la Românii au talent?

A trecut mult timp de atunci, dar îmi amintesc și acum momentul lui. Când a pășit prima dată pe scenă și a cântat m-a emoționat. Din prima clipă am simțit că el e câștigătorul. L-am susținut până la final și am fost foarte fericită când a fost desemnat câștigător.


Versurile lui m-au învățat să iubesc, m-au învățat să trăiesc, să lupt pentru visele mele indiferent cât de greu e drumul până la destinație, să trăiesc clipa la maxim, să fiu fericită, să mă ridic atunci când cad, să îmi șterg lacrima atunci când sunt tristă, să fiu optimistă și să nu renunț la ceea ce îmi doresc cu adevărat, să fiu puternică și cel mai valoros lucru pe care l-am învățat este să îmi iubesc părinții și să îi prețuiesc acum pentru că ei  mă iubesc necondiționat, mă iartă și îmi alină durerea în orice clipă. Datorită lor am prins aripi și am ajuns  să fiu om. 







Adrian Cristian Țuțu  (n. 11 martie 1992) cunoscut ca Adrian Țuțu și supranumit Eminem de România, este un cântăreț român de muzică hip-hop care a câștigat primul sezon al emisiunii  ,,Românii au talent.’’

Pe când avea patru ani, Adrian s-a mutat împreună cu familia sa la Focșani. În urmă cu trei ani, Adrian Țuțu era elev în clasa a X-a la Școala de Arte și Meserii din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Focșani. Încă de atunci cocheta cu muzica hip-hop, înființându-și împreună cu alți doi colegi o formație pe care au numit-o „Minorii”.

De Românii au talent a aflat de la un prieten și s-a înscris pe site-ul emisiunii. La preselecție a impresionat publicul și juriul cu piesa „E evident, românii au talent”, un imn neoficial al emisiunii de la PRO TV, iar în semifinală cu „Iubiți-vă părinții!”, tot pe ritmuri hip-hop. În finală a cântat „Sunt român, deci pot” și a fost declarat câștigător al primului sezon ,,Românii au talent.’’

Adrian Țuțu a fost însoțit la preselecții de un prieten de-al său.

După ce a cântat melodia Andi Moisescu i-a declarat: „În cele mai multe cazuri de piese din hip hop, oamenii fac rap corect, dar până la urmă, nu prea înțelegi exact că nu spun nimic concret, ăsta a fost unul dintre cazurile rare în care chiar ai spus ceva de la început până la sfârșit.” Și Mihai Petre a spus: „Încerc să mă uit și dincolo de actul lui, de ceea ce face pe scenă. Nu mulți oameni au curajul să se deschidă în felul în care ai făcut-o tu, în fața unui public atât de mare.”

https://ro.wikipedia.org/wiki/Adrian_Țuțu


În semifinală, Adrian a pregătit o nouă piesă, care exprimă un mesaj către părinții săi, care au murit când era copil.

Țuțu a afirmat: „Am ales în ultimul moment această piesă, pentru că mai aveam una pregătită pentru concurs. Sunt fericit pentru alegerea făcută și simt că prind din ce în ce mai multă încredere în mine.”

În finală a cântat melodia „Sunt român, deci pot” .

În final, Țuțu Adrian Cristian a fost declarat câștigătorul primului sezon Românii au talent.

Am fost foarte fericită și m-am bucurat pentru el. A luptat pentru visul lui și nu a renunțat nici o clipă a crezut în el și a creat din viața lui o capodoperă.


                                                     

                                        Colaborări




După marea finală, Adrian și Narcis Iustin au hotărât ca la un moment dat să cânte împreună o melodie în care să îmbine cele două stiluri muzicale caracteristice fiecăruia.

Adrian și Cosmin Agache au cântat o piesă compusă special pentru emisiunea Dansez pentru Tine, iar colaborarea dintre ei a fost un succes.

Lora și Adrian se implică în evenimente caritabile. Pe 2 iunie, în cadrul unui eveniment, Adrian a cântat pentru a da o mână de ajutor. Din dorința de a convinge publicul să facă donații, acesta a interpretat o nouă piesă, „Fericirea”, în premieră.

Adrian Țuțu a lansat primul său videoclip din carieră la piesa " Cum ar fi ? ", în colaborare cu o super voce a muzicii românesti, Nicola. Melodia este o compoziţie a lui Boier Bibescu, având textul scris de Adrian Ţuţu.  

A semnat la jumătatea anului  2011 un contract cu MediaPro Music.

 

Filmografie




Tânărul și-a făcut apariția într-un episod din Pariu cu viața. Tinerii din „LaLa Band” s-au revoltat împotriva conducerii școlii.

A scris versurile unui cântec special pentru greva elevilor: ,,Este un mesaj de la noi pentru voi, suntem tineri, avem curaj, punem pariu cu viața, a venit momentul să ne-ndeplinim speranța.’’

 




Interviu cu Adrian Cristian Țuțu


Din copilărie ai fost pasionat de muzică? De când ai început să compui? Pe lista ta au fost și alte obțiuni?


AȚ: Știi cum e pofta vine mâncând, deci nu pot spune că am fost pasionat de muzică încă de mic, însă pot spune că am multe pasiuni, dar pentru muzică port o dragoste aparte. Și mai pot spune că în general atunci când fac un lucru îl fac cu o fărămă de pasiune pentru că asta mă ajută să îl fac mai ușor mai repede și mai bine.


Au existat persoane care să te descurajeze și să îți pună piedici să nu poți să îți îndeplinești visul? Cum ai reacționat?


AȚ: Simplu. Am ajuns unde sunt acum.

 

Cum ți-a schimbat viața experiența de la Românii au talent?


AȚ: Experiența de la Românii au talent face parte din drumul meu până aici și printre altele a fost o treaptă în toată călătoria aceasta frumoasă care mă poartă către un suflet de succes!

 

Care sunt defectele și calitățile tale?


AȚ: Nu aș putea să răspund la întrebarea asta niciodată pentru că zilnic se repară unele defecte, apar altele, pierd unele calități și apar altele.

 

 

Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?


AȚ: Cele care au fost până acum în viața mea m-au făcut să realizez că fiecare are ceva special și să înțeleg că atunci când voi afla ce apreciez cel mai mult la o femeie voi avea o familie. Toate sunt speciale în felul lor.

 

Ai crezut vreodată că o să ajungi atât de departe?


AȚ: Întotdeauna am crezut în asta astfel cu siguranță renunțam cu mult timp în urmă.

 

Ai avut vreo experiență neplăcută cu publicul?


AȚ: Publicul are stări la fel ca și mine, astăzi este vesel, mâine este trist...

Deci orice experiență proastă a fost sau o să fie nu o văd ca pe o experiență neplăcută pentru că înțeleg că unele lucruri le facem ghidați de stare nu de suflet.

 

Cum reușești să îți păstrezi liniștea și echilibrul?


AȚ: Făcând ceea ce iubesc din tot sufletul! Este singura cale spre liniște și pace sufletească pentru mine.

 

Ce planuri muzicale ai în viitorul apropiat? Cu cine ți-ai dori să colaborezi?


AȚ: Am în plan să deschid studioul MyCrewMusic și pentru oameni din exterior.

Vreau să lansez cât mai multe piese, cât despre colaborări prefer să fie surpriză.

 

Dacă ai putea da timpul înapoi ai alege tot o carieră muzicală?


AȚ: Nu numai cariera muzicală aș face totul exact la fel!


Mulțumesc din suflet pentru timpul acordat.


Dacă sunteți curioși ce surprize pregătește Adrian Țuțu îl puteți urmări pe contul de  instagram, facebook și pe canalul de youtube. 






Instagram

https://www.instagram.com/adriantutu/

 

Facebook

https://www.facebook.com/AdrianTutuRomania

 

Youtube

https://www.youtube.com/c/AdrianTutuOficial/featured

 

TikTok

https://www.tiktok.com/@adriantutu




Instagram 

Poze


https://www.instagram.com/adriantutu/















Suflet de artist

Adrian Țuțu

 

Povestea ta ne învață,

Să fim buni, să privim în față,

Cânți despre a ta viață...

Așterni versuri pe hârtie,

Le reciți ca o poezie.

 

Cu ochii negri ca mura neagră,

Ne cânți cu vocea ta o noapte întreagă,

Suflet de artist binecuvântat!

De bunică ai fost crescut și educat.

  

Clipe grele ai trăit,

Viața te-a întărit,

Visul ți l-ai îndeplinit

În aplauze de public ești primit.

 

Ai zis capul sus, trebuie să fii tare,

Și ai reușit te-ai pus pe picioare,

Dumnezeu te-a ajutat,

Cu har divin te-a binecuvântat.

 

Versurile tale m-au învățat,

Pe părinți să îi iubesc neîncetat,

Ești un exemplu pentru toți

Nu te legi de greutăți, știi că poți.



,,Arta e lungă, viaţa e scurtă" Hipocrate .

Arta e lungă, ea nu se termină chiar dacă viața este scurtă. Arta rezistă, nu se pierde niciodată, ea rezistă indiferent de ce se întâmplă, arta e nemuritoare, prin artă artistul renaște. Nu oricine înțelege arta, nu oricine are curajul să lupte până la capăt pentru a-și trăi visul, dar  Adrian Țuțu a reușit și nu s-a dat bătut s-a luptat cu obstacolele și greutățile apărute în cale și a reușit să realizeze ceea ce îi place. O viață avem și putem să fim fericiți doar dacă facem ceea ce ne place. Sunt fericită pentru el că a reușit să își îndeplinească visul și nu a uitat să își facă sufletul fericit. A creat din viața lui o capodoperă.


Dragi cititori, nu renunțați să faceți ceea ce vă place, luptați și veți reuși și nu vă dați bătuți.




Youtube

https://www.youtube.com/c/AdrianTutuOficial/featured






















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Selfie - Marcel Vișa

Dracula Burger

Ipostaze Savu Popa