duminică, 14 februarie 2021

Internetul și televizorul promovează prostia

 


Internetul și televizorul promovează prostia




Cum promovează internetul și televizorul prostia? Simplu. Regizează emisiuni de scandaluri și ajung difuzate la Tv, le promovează pe internet și așa ajung să producă bani. Și cel mai grav lucru e faptul că voi urmăriți așa ceva.

Prostia o să fie televizată atâta timp cât marea majoritate a populației o înghite și o tolerează.

Oamenii talentați sunt considerați visători și aruncați cu pietre în ei în loc să le apreciați arta și să le oferiți libertatea să zboare spre visul lor. Voi ce faceți? În loc să îi ajutați le tăiați aripile...

Mai bine priviți o emisiune unde sunt prezentate scandaluri și bârfe în loc să citiți o carte bună.

Emisiunile prezentate la televizor o să promoveze prostia și scandalurile atâta timp cât voi le faceți audiență. Fac audiență, promovează și ajung să câștige bani. Câștigă bani din prostie.

Alți nu au mâncare și haine și în loc să îi ajute pe cei săraci, ei promovează toți analfabeți și femeile siliconate și dotate care nu știu să formuleze o propoziție. 

Și ajung faimoase peste noapte...





Vouă vi se pare corect ca ei să producă bani așa ușor?  Fac bani din nimic, produc bani din prostia altora. E trist ce se întâmplă.

Alți studiază ani de zile și își construiesc greu o carieră. Ei sunt prea inteligenți pentru societatea asta. Oamenii inteligenți sunt făcuți pentru o altă lume. Ei ar trebui să ne conducă. Cei de la conducere sunt niște hoți și ne manipulează cum vor ei și pentru că noi permitem așa ceva.

Ca să nu mai zic că emisiunile cu scandaluri sunt foarte ușor de regizat. 

Deci emisiuni ieftine, audiență mare și câștigă bani din rahaturile acestea.

Asta e România! Spun unii. Dar nu țara e vinovată că poporul e bolnav și se lasă manipulat de toate știrile și minciunile de pe internet și de la televizor.

Mulți spun că nu mai au timp să citească, dar aveți timp să vă așezați în fața televizorului și să urmăriți toate scandalurile?  E mai ușor să deschizi televizorul și e mai greu să deschizi o carte.

Cartea nu se poate citi singură.





 Sursă foto : https://www.google.ro


Fiecare e liber să urmărească ce îi place, dar totuși nu avem cum să evoluăm așa, dacă ajungem să promovăm toate rahaturile. Am o curiozitate și vreau să îmi răspundeți la următoarele întrebări:

Oare ce învățați din aceste emisiuni? Ce aveți de învățat dintr-o emisiune unde invitați se ceartă și se înjură? Sunt curioasă ce lecții primiți. Învățați să aveți un comportament vulgar și agresiv ca ei?

Să nu mai zic că unii dintre voi aveți un comportament de nedescris. Atunci când vă faceți cumpărăturile uitați că mai sunt și alți oamenii în jurul vostru. Nu respectați nimic. Nu păstrați distanța și vă călcați în picioare. Unde  vă grăbiți? Vine sfârșitul lumii?

Oare o să înceteze cândva această prostie? Când o să ajungem și noi să apreciem adevăratele valori și să ne respectăm și să nu ne mai batem joc de oamenii talentați. 

Să nu mai permitem să se promoveze prostia.

O să înceteze să promoveze prostia, scandalurile și pornografia în momentul în care lumea nu o să mai tolereze așa ceva.





 Sursă foto : https://www.google.ro


Suntem îngropați  în prostia altora. 

Și în loc să găsim o soluție să ieșim din această groapă a prostiei o săpăm mai adânc. Și cădem singuri în ea.


Deșteaptă-te române! Și nu te mai lăsa îngropat de prostia altora.

Ridică-te fă ceva! Nu mai sta cu mâinile în buzunar. 

Nu avem timp să ne plângem de milă.




Citate despre prostie








Sursă foto : https://www.google.ro


Dragi cititori vă doresc o zi frumoasă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primele fobii Antonio Doda

  O aventură captivantă în lumea fricilor și a sensibilității adânci în universul interior a tânărului poet Antonio Doda Primele fobii Ant...