Experiența de la Radio Energy Cugir

 

Experiența de la Radio Energy Cugir




,,Fiecare experienţă de viaţă, fiecare lecţie pe care o învăţ este cheia spre viitorul meu." - Clark Gable

Dragi cititori, azi vreau să vă împărtășesc experința pe care am trăit-o la radio. În 10 iunie am fost invitată de poetul Dumitru Vasile, la Radio Energy Cugir în emisiunea ,,Stele peste Cugiria".

Alături mi-a fost Ionela, o prietenă dragă mie. Îi mulțumesc din suflet pentru că mi-a fost alături în acele clipe minunate.  Sunt cea mai fericită și îi mulțumesc din suflet domului Dumitru Vasile pentru invitație.

Înainte să ajung în studioul Radio Energy Cugir m-am întâlnit cu Ionela. Ne-am plimbat prin oraș și am fost la liceu să facem poze. Deși am avut adresa trimisă de domnul Dumitru Vasile, am urmat-o pe Ionela și am așteptat din greșeală în altă clădire. Am așteptat emoționate pe scaune. Cu câteva minute înainte domnul Dumitru m-a sunat și a întrebat unde suntem.






Am pozat ușa unde scria : Radio Energy Cugir. A spus că nu suntem la adresa corectă și că ne așteaptă că trebuie să intrăm în emisiune în câteva minute. Așa emoționată am fost  că am și uitat să mă ghidez după adresa primită de la dânsul. Am alergat pe scări și am ieșit în final din cladirea aceea imensă. În final am ajuns în fața primăriei, am trecut pe un pod și domnul Dumitru Vasile ne-a întâmpinat cum se cuvine. Ca amintire i-am dăruit 3 semne de carte.

Nu îmi imaginam niciodată că voi ajunge la radio. Am fost așa emoționată că nu pot să exprim în cuvinte fericirea pe care am trăit-o în acel moment.  A  fost ceva divin.

Am pășit pentru prima dată într-un studio de radio. M-am simțit ca o artistă. Recunosc, am avut emoții, dar m-am simțit minunat și am trăit o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată! Prietena mea Ionela era mai emoționată decât mine. I-a plăcut foarte mult și mă bucur că am reușit să îi ofer o bucățică din fericirea mea. Îi mulțumesc din suflet că mi-a fost alături și am trăit împreună o experință unică de neuitat.

Ne-am așezat pe scaun, am făcut proba de microfon după a început emisiunea. Inima mea o luase razna. Parcă îmi auzeam bătăile inimi în microfon. Dacă inima mea putea vorbi aș fi lăsat-o pe ea să vorbească în locul meu. A început emisiunea. În emisiune am discutat despre pasiunile mele despre job, despre studiile pe care le-am finalizat și despre cărțile pe care le-am scris.

Domnul Dumitru a fost foarte impresionat cum o domnișoara ca mine are asemnea preocupări. Alții de vârsta mea ar fi în cluburi sau ar avea alte preocupări. Fiecare face ce îi place. Eu vreau să las ceva în urma mea. I-am povestit că pasiunea mea pentru scris a luat naștere încă din clasa a -VIII-a. De atunci aștern pe hârtie tot ce simt. Scrisul mă liniștește, mă ajută să mă deconectez din această lume, din acest Univers.

Nu am visat niciodată că voi ajunge să scriu un volum de poezii și o carte cu povești pentru copii și mai ales un roman. E ceva unic. E ceva ce va rămâne pe veci. Nemuritor!

Fiind împreună cu prietena mea Ionela, ne-a întrebat de când suntem prietene. Eu am dorit ca ea să îmi fie alături pentru că o cunosc de pe clasa a IX-a, verișoara mea mi-a făcut cunoștință cu ea și de atunci am clădit o prietenie frumoasă și am construit amintiri frumoase împreună. Îi mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-a fost alături.

În continuare am povestit alături de prietena mea și moderatorul emisiuni domnul Dumitru Vasile ce am realizat în perioada pandemiei. În perioada pandemiei am scris un volum de poezii, intitulat: ,,Labirintul sentimentelor". Volumul de poezii cuprinde poezii dedicate familiei, prietenilor și artiștilor. De asemenea am scris o carte cu povești pentru copii. Cartea cu povești pentru copii cuprinde 7 povești. Am scris două povești de iarnă ,,Globul de cristal" și ,,Scrisoare de Crăciun"  în care veți întâlni multe personaje fascinante și misterioase pe care cu siguranță le veți îndrăgi.  

În  povestea ,,Iepurașul Puffy"  veți face cunoștință cu un iepuraș care poate vorbi, iar în povestea ,,Raiul" o să descoperiți povestea micuței Maria care a văzut Raiul.

În povestea ,,O călătorie în spațiu" o să faceți cunoștință cu micuțul Andrei, care este pasionat de astrologie.  Alături de Andrei veți porni într-o călătorie în spațiu și o să descoperiți multe lucruri misterioase și fascinante pe fiecare planetă în parte. Copiilor o să le placă la nebunie această poveste.

Am scris de asemenea o poveste pentru sărbătorile pascale intitulată ,,Coșul cu ouă roșii" . În această poveste o să aflați semnificația ouălor roșii de Paști. Iar în ultima poveste veți porni într-o peripeție alături de iepurașul Benny.

Volum de poezii și cărțile cu poveștii pentru copii sunt finalizate, urmează să fie corectate și în scurt timp le voi publica.





În prezent lucrez la un roman de dragoste și crimă. Romanul este structurat în 2 capitole, care la rândul lor sunt împărțite în subcapitole și fiecare subcapitol poartă un nume.

,,Prefer să mă pierd într-un labirint de vise, decât să mă pierd prin mulțime" -Avram Adriana Roxana









După ce am discutat despre cărțile pe care le-am scris, domnul Dumitru m-a întrebat despre blogul meu.  Blogul meu poartă numele ,,Labirintul sentimentelor" la fel ca și volumul de poezii pe care urmează să-l public.

Mi-am creat acest blog pentru că m-a îndrumat un băiat. El mi-a spus: că dacă tot îmi place să scriu de ce nu îmi creez un blog? E păcat să nu îmi vadă lumea talentul. Și i-am urmat sfatul și uite așa a luat viață blogul ,,Labirintul sentimentelor" .  Am început să postez articole pe blog. Să știți că atunci când scriu îmi creez proria lume. Când sunt tristă scriu, când sunt fericită scriu. Ce mi se pare cel mai interesat e momentul când te recitești peste ani și descoperi o cu totul altă persoană deși e aceeași.

Domnul Dumitru Vasile m-a întrebat în continuare de unde am dobândit pasiunea pentru literatură și cine m-a îndrumat să citesc?

Pasiunea pentru literatură am dobândit-o de la fratele meu. El m-a îndrumat să citesc și mi-a deschis ușa spre literatură. În continuare am povestit despre articolele publicate pe blogul meu.

Pe blog am publicat creații proprii, gânduri, sentimente, trăiri, recenzii despre cărțile citite și interviuri cu artiști.

O să găsiți următoarele interviuri: Jorge (George Papagheorge)-cântăreț, Adrian Țuțu (cântăreț) Victoria Răileanu (actriță serial Vlad), Meda Topîrceanu (actriță-serial Profu). În viitor voi publica și alte articole. O să găsiți de asemenea și recenzii despre cărțile pe care le-am primit și le-am citit cu mare drag. 


https://labirintulsentimentelor.blogspot.com/


Recenzile publicate despre cărți:

,,Mai jos de nori" –Vasile Dumitru

,,Trec gândurile mele"- Gligor Vințan

,,Versuri"-Mircea Lucian

,,Călător prin iubire"- Rodica Eleonora Plop

,,Elegie pe note de gând"- Rodica Eleonora Plop

,,Ecuații cu mai multe necunoscute" –Leontin Ploșca

Și de asemnea am scris despre experința petrecută la Poiana Galdei alături de familie: ,,Vacanță la Poiana Galdei"

În continuare am recitat o poezie dedicată mamei, creație proprie.









Suflet de mamă



Mâinile tale m-au ținut în brațe,

Ți-am simțit prima respirație,

Mâinile tale m-au ajutat să fac primul pas...

În spatele meu întotdeauna ai rămas,

 

Vorbele tale m-au ținut aproape,

Când lacrimile pe obraz începeau să cadă,

Te simt aproape oricât ar fi de departe,

Mamă tu mă iubești zi și noapte.

 

Mamă tu ești creația specială a lui Dumnezeu,

Vei rămâne în sufletul meu mereu,

Tu ești motivul pentru care eu zâmbesc

În fiecare secundă, te iubesc!


La finalul emisiuni am mulțumit pentru primire și pentru că am fost invitată în emisiunea ,,Stele peste Cugiria".

Vă mulțumesc din suflet pentru invitație!

Am trăit o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată!

Îți mulțumesc prietenă dragă, Ionela Roxana că ai fost alături de mine.












Comentarii

  1. Bună dimineața!
    Foarte frumoasă postare, nu pentru că vorbiți (și) despre mine, ci pentru că spuneți totul direct, natural, cursiv.
    Prezența la radio este meritul dvs, vă evidențiați prin pasiunea pentru lectură, pentru scris și prin bucuria de a ne arăta și nouă ceea ce descoperiți, creați!
    Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună dimineața!Vă mulțumesc din suflet! Vă mulțumesc pentru invitație o să revin cu drag de fiecare dată. Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc și să pășesc într-un studio de radio pentru prima dată. A fost o experiență unică.
      Am multe de învățat de la dumneavoastră.
      Vă mulțumesc! Vă doresc multă sănătate și fericire! Mult succes în continuare și multe realizări! 👏👏

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Selfie - Marcel Vișa

Dracula Burger

Ipostaze Savu Popa