Excursie la Lupșa


 Excursie la Lupșa



Bună dragilor! Vreau să vă povestesc unde mi-am petrecut weekendul.

Vineri am pornit în călătorie împreună cu familia în drum spre Lupșa. Ne-am cazat la Casa de vacanță Casa Oprișa.

Abia așteptam să ajungem. Nu mai aveam răbdare. În drum spre Lupșa am oprit ,,La Căruța Dona", unde am servit o plăcintă cu brânză, o cafea cu lapte și o plăcintă cu dulceață de zmeură.










A fost obositor drumul, dar a meritat. Când am ajuns la Casa de vacanță Casa Oprișa am coborât cu verișoara mea din mașină și am făcut poze. Am rămas impresionată de priveliște.






E un loc de poveste. Am pășit într-un tărâm fermecat înconjurat de munți. În jur domnea o liniște deplină. Aerul de munte te face să te desprinzi din această lume și te trimite într-un univers paralel lipsit de stres.

Casă de vacanță Oprișa este situată la baza pădurii unde oaspeții se pot relaxa și destinde în inima naturii.

Este înconjurată de verdeață și aer proaspăt de munte.

Cabana dispune de: piscină, și ciubăr cu apă caldă pentru relaxare, precum și un mic parculeț pentru copii și o căsuță cu jucării. Am făcut baie pentru prima dată în ciubăr. 









Din partea casei am primit o sticlă de vișinată, țuică și pâine caldă. Și ne-am cumpărat și cozonac. Ei au și brutărie. Mi-a plăcut foarte mult vișinată.

Ospitaliatatea gazdelor ne-a impresionat, oameni  extraordinari, mereu atenți la nevoile oaspeților și foarte prietenoși. Mi-am făcut prieteni noi.

M-am distrat, m-am relaxat și am rămas cu o amintire frumoasă pe care nu o voi uita niciodată. 












Recomand cu căldură Casa de vacanță Oprișa și mă voi întoarce cu drag ori de câte ori voi avea ocazia. Mulțumim gazdelor pentru tot și le dorim tot binele din lume. Sper să vizitați și voi.














,,𝐂𝐚 ș𝐢 𝐩ă𝐝𝐮𝐫𝐞𝐚, 𝐜𝐚 ș𝐢 𝐨𝐜𝐞𝐚𝐧𝐮𝐥, 𝐌𝐔𝐍𝐓𝐄𝐋𝐄 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐭ă𝐜𝐮𝐭 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐩𝐮𝐧𝐞 î𝐧 𝐟𝐚ț𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫ă î𝐧ș𝐢𝐧𝐞." - 𝐉𝐚𝐪𝐮𝐞𝐬 𝐂𝐡𝐞𝐯𝐚𝐥𝐢𝐞𝐫

,,𝙈𝙪𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝙣𝙚 𝙤𝙛𝙚𝙧ă 𝙩𝙤𝙩 𝙘𝙚𝙚𝙖 𝙘𝙚 𝙥𝙪𝙩𝙚𝙢 𝙘𝙚𝙧𝙚 𝙫𝙞𝙚ț𝙞𝙞: 𝙨𝙥𝙖ț𝙞𝙪, 𝙢ă𝙧𝙚ț𝙞𝙚, 𝙡𝙞𝙣𝙞ș𝙩𝙚, 𝙖𝙨𝙥𝙧𝙞𝙢𝙚, 𝙛𝙧𝙪𝙢𝙪𝙨𝙚ț𝙚, 𝙥𝙧𝙞𝙚𝙩𝙚𝙣𝙞𝙚." - 𝙄𝙤𝙣𝙚𝙡 𝘾𝙤𝙢𝙖𝙣


⛰️🏞️💕

,,𝙼𝚞𝚗ț𝚒𝚒 𝚜𝚞𝚗𝚝 𝚖𝚊𝚛𝚒𝚕𝚎 𝚌𝚊𝚝𝚎𝚍𝚛𝚊𝚕𝚎 𝚊𝚕𝚎 𝚙ă𝚖â𝚗𝚝𝚞𝚕𝚞𝚒: 𝚣𝚒𝚍𝚞𝚛𝚒 𝚍𝚎 𝚜𝚝â𝚗𝚌𝚒, 𝚖𝚘𝚣𝚊𝚒𝚌 𝚍𝚎 𝚏𝚕𝚘𝚛𝚒, 𝚌𝚘𝚛𝚞𝚛𝚒 𝚍𝚎 𝚒𝚣𝚟𝚘𝚊𝚛𝚎, 𝚊𝚕𝚝𝚊𝚛 𝚍𝚎 𝚣ă𝚙𝚊𝚍ă, 𝚋𝚘𝚕𝚝ă 𝚍𝚎 𝚜𝚝𝚎𝚕𝚎." - 𝙹𝚘𝚑𝚗 𝚁𝚞𝚜𝚔𝚒𝚗

🏞️⛰️💕

,,Cҽ ƈăυƚăɱ îɳ ɱυɳƚҽ? Căυƚăɱ σ ҽʋαԃαɾҽ îɳ ϝɾυɱυʂҽțҽ." - Gαʂƚσɳ RҽႦυϝϝαƚ


















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Selfie - Marcel Vișa

Ipostaze Savu Popa

Primele fobii Antonio Doda