Călătorul pierdut în valurile mării


 Călătorul pierdut în valurile mării

Avram Adriana Roxana 



Era odată un călător curajos care își petrecea fiecare zi explorând lumea și descoperind locuri noi. Într-o zi, el s-a hotărât să își pună la încercare limitele și să navigheze pe marea nesfârșită.
Și-a pregătit ambarcațiunea și a pornit la drum, fără să știe încotro se îndreaptă sau ce aventuri îl așteaptă în largul mării. Însă, pe neașteptate, o furtună puternică a izbucnit și l-a surprins în mijlocul valurilor înalte.
Călătorul a încercat din răsputeri să își păstreze cursul și să își mențină echilibrul pe barcă, dar valurile îl loveau puternic și îl aruncau într-o parte și în alta. Se simțea mic și neajutorat în fața furiei naturii, dar își păstra totuși speranța că va reuși să iasă teafăr din această încercare.



După ore de luptă și de chin, călătorul a simțit că își pierde puterile și că nu va mai putea rezista mult timp în acele condiții. Însă, în mijlocul suferinței și disperării, o rază de speranță i-a străfulgerat mintea.
A dat dovadă de curaj și hotărâre și a reușit, cu ultimele puteri, să se îndrepte către un far luminos ce strălucea în depărtare. Ajuns acolo, a fost salvat de un grup de prieteni care navigau și ei. L-au îngrijit,  l-au încălzit, oferindu-i adăpost și protecție.


Călătorul pierdut în valuri a învățat că, indiferent cât de grele sunt încercările vieții, speranța și curajul nu trebuie să îl părăsească. A reușit să își depășească fricile și să găsească drumul spre siguranță, mulțumindu-i astfel călătoriei sale și experiențelor trăite.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Concert live pe terasa restaurantului Casa Cugireană

Retro Party 6 - O Noapte de Neuitat

Dracula Burger